UBinding: Millora les habilitats lectores

Metodologia de la Universitat de Barcelona amb eficàcia demostrada científicament per a millorar les habilitats lectores

UBinding esta format per un gran grup multidisciplinari de professionals altament formats en les dificultats de l’aprenentatge avalats per la Universitat de Barcelona, amb una eficàcia demostrada científicament. 

Àrees d’intervenció d’UBinding:

Davant de dificultats lectores generals, o en diagnòstics de Trastorn Específic de l’Aprenentatge, del Llenguatge o Dislèxia… UBinding permet la  detecció, prevenció i millora de les habilitats lectores.

Les habilitats lectores són clau per a un bon rendiment escolar, per completar el camí acadèmic satisfactòriament i per continuar adquirint coneixements al llarg de la vida. De fet, més del 70% de les dificultats de l’aprenentatge estan relacionades amb la lectura.

Com funciona? 

  • Es treballa online des de casa, a traves de la App d’UBinding, en sessions diàries de 10-15minuts al dia de dilluns a divendres
  • Les sessions estan plantejades en forma de jocs, per tal que resulti lúdic i motivador per l’infant
  • Els professionals d’UBinding es comuniquen diàriament amb la família a través de la APP per a valorar qualitativament les sessions i els seus progressos.
  • Les sessions estan adaptades a les necessitats específiques de cada infant, i es programen de forma diària segons els resultats analitzats de les sessions anteriors.
  • Abans d’iniciar la intervenció es valora el rendiment lector de l’infant, i es reavalua de forma periòdica per a comprovar l’evolució de l’infant .

Tarifes: Consulta’ns, i et proposarem l’ opció més apropiada segons les necessitats especifiques de cada nen.